serbien sr Metanavigacija Izjava o zaštiti privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

PAŽNJA!

Sledeći tekst je prevod za bolje razumevanje.  U slučaju  zakonskih nesporazuma pozivati se na originalan tekst na nemačkom jeziku!

Izjava o zaštiti privatnosti

Drago nam je da ste posjetili našu stranicu i hvala vam  na Vašem zanimanju za našu kompaniju i naše proizvode. Zaštita vaše privatnosti prilikom korišćenja naših web stranice je važna za nas. Zbog toga vas molimo da sledeće informacije primite na znanje:

1. Područje primene

Ova izjava o privatnosti se odnosi na sve opšte uslove poslovanja i korišćenja od Max Weishaupt GmbH. Kod toga, ova pravila o privatnosti se odnose samo na naše web stranice. Ako ste usmereni putem linkova na našim stranicama na druge stranice, molimo informišite se tamo o postupanju s vašim podacima.

2. Sigurnost prenosa

Napominjemo da prilikom prenosa podataka preko Interneta (npr. kada komuniciramo putem e-maila) mogu postojati sigurnosni propusti. Potpuna zaštita podataka neovlaštenog pristupa od strane trećih osoba nije moguća.

3. Neželjeno oglašavanje i spam poruke

Korištenje, u okviru Impresum obaveza, objavljeno od trećih osoba za prenos neželjene reklame i informativnog materijala izričito je isključena. Kao operatori stranice zadržavamo pravo na pravne radnje u slučaju nepoželjnih slanja reklama i spam e-mailova.

4. Prikupljanje, obrada i korišćenje ličnih podataka

Korištenje naše web stranice obično je moguće bez davanja ličnih podataka. Skup svih ličnih podataka (kao što su ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, bankovnih računa) koji su prikupljeni, a ovo koliko je to moguće, na dobrovoljnoj bazi, npr. kroz  narudžbe, prijave ili zahteve za informacijama. Ovi podaci neće biti dostavljani trećim osobama ili na drugi način prenošeni, osim prenosa potrebnih podataka  i komunikacija u svrhu ugovaranja i podataka za narudžbu dobavljačima. Možda ćemo koristiti, obraditi i sačuvati pojedine podatke po pitanju odgovarajućih ugovornih odnosa, u meri potrebnoj za izvršenje i dovršenost ugovora i dokle god smo zakonom dužni čuvati te podatke.

5. Prava kupca (korisnika)

Imate pravo na besplatne informacije o svojim sačuvanim podacima i pravo ispravke, blokiranja ili brisanja tih podataka, kao i Vaše povlačenje pristanka. Odgovarajuću izjavu, kao i pitanja o prikupljanju, obradi i korišćenju ličnih podataka možete dostaviti na  e-mail info@weishaupt.de ili faksom ili poštom na dole navedenu kontakt adresu.

6. Kolačići  (Cookies)  

Za praktično korištenje naše Internet prisutnosti koriste se web kolačići. Kolačić je mala tekstualna datoteka, na primer, početak i kraj posete, IP adresa, datum / vreme, koje prenosi preglednik User Agent String koja tokom posete stranice, razdoblja razmene podataka i pretraživanja može biti sačuvana. Ovi kolačići se u osnovi uvijek brišu nakon zatvaranja preglednika. Kako bismo Vam omogućili bolji pristup našim stranicama, mi takođe koristimo i dugoročne kolačiće, koji ostaju na Vašem računaru i prepoznaju Vašu sledeću posetu ovim stranicama.

Čuvanje kolačića, možete sprečiti tako da  odaberete „Cookies blockieren“ (blok kolačića) u postavkama preglednika. Međutim, to može imati za posledicu umanjenje vrednosti naše ponude.

7. Piwik web analytics za pruženu uslugu  (Piwik Webanalysedienst)

Naša web stranica koristi Piwik, to je usluga web analytics za statističku analizu pristupa posetilaca. Piwik koristi kolačiće, koje su sačuvani na vašem računaru, kako bi s naše strane omogućio analizu korištenja naše web stranice. U tu svrhu, korišćenje informacija generisane od strane kolačića (uključujući vašu skraćenu IP adresu) prenosi na naš server i sačuva u svrhu analize korišćenja, što se kod nas koristi za optimizaciju web stranica. Vaša IP adresa će biti odmah anonimna u procesu, tako da možete ostati anonimni korisnik za nas. Informacije generisane od strane kolačića o vašem korištenju ove web stranice neće biti date na uvid trećim osobama. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku, međutim, moguće je da u tom slučaju možda nećete biti u mogućnosti koristiti sve osobine ove web stranice.

Ako se ne slažete s čuvanjem i analizom tih podataka iz vaše posete, onda možete uskratiti skladištenje i korišćenje u bilo kom trenutku klikom u nastavku. U tom slučaju, tzv. Opt-out kolačić će biti sačuvan u vašem pregledniku, s posledicom da Piwik ne zahvata nikakve podatke pristupa. Pažnja: Ako izbrišete svoje kolačiće, to ima za posledicu da su opt-out kolačići izbrisani, te po potrebi moraju biti od Vas ponovno aktivirani.

 

 

Widerspruch zu Piwik:

 

Max Weishaupt GmbH

Max-Weishaupt-Straße 14
88477 Schwendi
Deutschland

Telefon: +49 7353 83-0
Telefax: +49 7353 83-358
E-Mail: info@weishaupt.de
Internet: www.weishaupt.de

Direktor: Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt, Dipl.-Wi.-Ing. Thomas Weishaupt, Dr. Karl-Heinz Romer

Tražite Weishaupt servis u Vašoj blizini?

Ovde ćete naći Vašeg Weishaupt specijalistu
Pretraga

Da li želite da se lično posavetujete sa stručnjakom iz Weishaupt-a?