serbien sr Kompanija Osnovni princip

Osnovni princip

Ime Weishaupt simbolizuje pouzdanost, visok kvalitet i najbolju uslugu. Kao firma srednje veličine, mi smo dovoljno veliki da bi širom sveta bili uspešni sa svojom energetskom tehnologijom. Takođe smo dovoljno samostalni da bi delovali nezavisno, odgovorno, fleksibilno i dosledno.

Kao porodična firma ne vidimo sebe samo odgovornim za naše proizvode, već i za naše zaposlene. Ovo poverenje nam se vraća u vidu odgovorne i iskrene radne kulture. Mnogo ljudi radi u Weishauptu 25, 40 ili čak 50 godina što govori više od bilo koje dobre brošure. Dobra radna klima, zadovoljstvo i pouzdanost je osnova zadovljstva naših kupaca širom sveta.

Pouzdanost u  istraživanju, proizvodnji i servisu.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

„Kod nas se precizno planira, uredno proizvodi i precizno računa.
To je pouzdanost u svakom pogledu, iza toga stojim svojim imenom“
(Dipl. Inž. Siegfried Weishaupt)

Pouzdano istraživanje

U Weishauptovom istraživačkom i razvojnom centru danas radi oko 100 visoko specijalizovanih tehničara, konstruktera i inženjera tehničkih proizvoda od ideje do serijske proizvodnje. Ovim je postavljen temelj za pouzdanost Weishaupt tehnologije.

Pouzdana proizvodnja

Najviši kvalitet i preciznost je naš cilj. Znanje našeg kvalifikovanog osoblja, nalazi se u svakom proizvodu i preduslov je za uspešan razvoj kompanije. Od Weishaupta, na tržište stiže samo najsofisticiranija oprema i pribor, kako bi pouzdano uslužili kupca.

Pouzdan servis

Za nas u Weishauptu, dobar servis je važan deo naše bogate ponude . Kompetentni stručnjaci su tu za naše klijente kad god smo im potrebni – 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Uz redovnu obuku naših stručnih partnera, servisnih tehničara i osoblja, mi uvek obezbeđujemo poznavanje proizvoda i tehnologije, što u praksi daje pouzdan servis.

Tražite Weishaupt servis u Vašoj blizini?

Ovde ćete naći Vašeg Weishaupt specijalistu
Pretraga

Da li želite da se lično posavetujete sa stručnjakom iz Weishaupt-a?