Please select a page template in page properties.

Nova Weishaupt podružnica u Neussu

Max Weishaupt GmbH, jedan od vodećih proizvođača tehnike grejanja u svetu, od 1965. godine ima vlastitu podružnicu u Neussu. Oko 50 zaposlenih nadležno je za prodaju, ponude i narudžbe, kao i za tehničko savetovanje, servis i usluge

Max Weishaupt GmbH, jedan od vodećih proizvođača tehnike grejanja u svetu, od 1965. godine ima vlastitu podružnicu u Neussu. Oko 50 zaposlenih nadležno je za prodaju, ponude i narudžbe, kao i za tehničko savetovanje, servis i usluge održavanja.

Gravitirajuće područje na levoj strani reke Rajne obuhvata celu Donju Rajnu od grada Kleve na severu do opštine Selfkant na jugu.<br/> S desne strane Rajne pokriveni su gradovi Düsseldorf, Wuppertal, Solingen i Remscheid - zajedno sa svojom bližom okolinom.<br/><br/> Zbog znatno proširene palete proizvoda i pozitivnog razvoja, Weishaupt podružnici u Neussu je sada potrebno proširenje objekta, koje bi zadovoljilo povećane zahteve. Nova zgrada podružnice izgrađena je u severnom dijelu grada Neussa, direktno na putu A52 u blizini Büdericha. Nova je podružnica otvorena krajem juna, a prisutno je bilo više od 200 gostiju iz kruga kupaca i iz Weishaupt organizacije.<br/><br/> Veliki objekt ima skladište površine 900 m2 za brzu isporuku kupcima, kao i 1.200 m2 kancelarijske površine. U sklopu objekta nalazi se veliki edukacioni centar (250 m2) za teoretsku obuku i praktične vežbe specijalizovanih privrednika i servisnih tehničara. Praktično školovanje kompletno je opremljeno proizvodima koji su u funkciji. To su podni i zidni gasni i uljni kondenzacioni sistemi od 2 do 45 kW, geotermalne toplotne pumpe i toplotne pumpe vazduh/voda između 7 i 11 kW, rezervoari energije i kombi rezervoari, kao i tri ispitna kotla s plamenom cevi snage 70 do 600 kW za edukacije na području gorionika.<br/>  <br/> Novi objekt se greje/hladi putem reverzibilne toplotne pumpe zemlja/voda snage 70 kW, kao i gasnim kondenzacionim kotlom snage 90 kW. Kompletnu kućnu tehniku reguliše i upravlja upravljačka tehnika zgrade Weishauptove kćerka-firme Neuberger. Ispitivanje i analizu tla, kao i geotermalna bušenja preuzela je firma BauGrund Süd, koja je takođe firma iz Weishaupt grupe.<br/>  <br/> S novom zgradom podružnice u Neussu firma Weishaupt ponovno dokazuje svoj intenzivni rad na približavanju kupcima, jačanju ponude na području edukacije kupaca te svoju tehničku i prodajnu kompetenciju.<br/>  <br/> Nove podružnice s ovakvom opremom firma Weishaupt već je izgradila u Hamburgu, Dortmundu, Frankfurtu i Berlinu.

Up