Please select a page template in page properties.

Vaš ulazak u svet grejanja. S našim servisom.

Vaša investicija. Naša podrška.

Bilo da se radi o modernizaciji ili nabavci novog sistema grejanja – pomažemo Vašem serviseru grejanja pri odabiru idealnog rešenja i nudimo odgovarajuće proizvode i sisteme za sve potrebe.

Sasvim jednostavna ušteda energije. Uz nekoliko saveta.

Prilagođenje sobne temperature

Grejanje - da. Ali ne više nego što je to potrebno. 1°C niža sobna temperatura štedi do 6% troškova energije i grejanja.

Pravilno provetravanje

Jedan od klasičnih saveta za uštedu energije kada je u pitanju grejanje. Važno: Kada provetravate, isključite termostat.

Modernizacija.

Troškovi grejanja još uvek su previsoki? Moderan kondenzacioni uređaj štedi do 30% troškova energije za grejanje prostora i zagrevanje vode.

Informativni materijal. Besplatno preuzmite ili naručite.

Potrebne su Vam informacije o efikasnim sistemima grejanja i solarnim sistemima, kao i toplotnim pumpama kompanije Weishaupt ili našim servisima? Odaberite proizvod i besplatno preuzmite informativni materijal ili naručite dokumentaciju na svoju kućnu adresu.

Vaša pitanja.Naši odgovori za servis.

Koliko često sistem grejanja mora da se servisira?

Prema uredbi o uštedi energije (EnEV) redovna i pravilna inspekcija, provera rada i održavanje sistema grejanja jedna je od dužnosti svakog korisnika. Međutim, proveru rada, inspekciju i održavanje ne može izvršiti sam korisnik, već to spada u ugovornu obavezu stručnog servisa. Ovo može biti i predmet ugovora o održavanju. To obično uključuje godišnju proveru sistema grejanja, uključujući sve neophodne mere kao što su čišćenje ili popravke.

Servisne firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Servisne firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up