Please select a page template in page properties.

Weishaupt. To je pouzdanost

Ime Weishaupt sinonim je za pouzdanost, visok kvalitet i najbolji servis. Kao srednje preduzeće u privatnom vlasništvu dovoljno smo veliki kako bi s našom energetskom tehnikom bili uspešni u celom svetu. A istovremeno smo dovoljno mali kako bi mogli raditi samostalno, odgovorno, fleksibilno i dosledno.

Pouzdano istraživanje

Danas u Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru oko 100 visoko specijalizovanih tehničara, konstruktora i inženjera razvija tehničke proizvode do faze serijske izrade. Ovde se postavljaju temelji pouzdane Weishaupt tehnike.

Pouzdana proizvodnja

Naš je zahtev maksimalan kvalitet i preciznost. U svakom proizvodu krije se znanje i iskustvo naših kvalifikovanih radnika, što je preduslov uspešnog razvoja preduzeća. Weishaupt plasira na tržište samo temeljno usavršene uređaje i delove pribora, kako bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namenu.

Pouzdani servis

Dobar servis za nas u Weishauptu predstavlja važan deo naše bogate i opsežne ponude. Kompetentni stručnjaci uvek su na raspolaganju našim korisnicima, kad god je to potrebno. Redovnim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i saradnika uvek osiguravamo pouzdano funkcionisanje servisa.

Zaposlenje u međunarodnom preduzeću Ime Weishaupt znači pouzdanost, visok kvalitet i najbolji servis.

Kao srednje preduzeće u privatnom vlasništvu, dovoljno smo veliki da budemo uspešni na svetskom nivou s našim proizvodima iz područja energetske tehnike. Takođe smo dovoljno mali da delujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosledno. Kao porodično preduzeće ne smatramo se odgovornim samo za naše proizvode, nego i za naše zaposlene.

To poverenje u odgovornost nam se vraća u obliku lične odgovornosti, vernosti i radne kulture. Mnogi zaposleni rade kod Weishaupta 25, 40 ili skoro 50 godina, što sigurno govori više od sjajnih blještavih prospekata. Dobra klima na poslu, zadovoljstvo i pouzdanost čine osnovu za zadovoljstvo i poverenje naših kupaca svuda u svetu.

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta.

Ukoliko nam želite da se predstavite, pošaljite Vaše podatke na sledeću adresu elektronske pošte info @ weishaupt.rs

Weishaupt. U brojkama.

0kvm Istraživački i razvojni centar u Schwendiju.
0zaposlenih u Weishaupt grupi u celom svetu
0miliona evra prometa u 2023. godini
0podružnica u Nemačkoj
0kćerinskih firmi u Weishaupt grupi u celom svetu
0zemalja s Weishaupt predstavništvima i zastupstvima
Weltkarte Standorte

Weishaupt lokacije. U celom svetu

Sve o energiji. Od jednog dobavljača.

Energetska tehnika

Weishaupt sisteme grejanja za gas i ulje, gorionike, toplotne pumpe i solarne kolektore odlikuje štedljivost, dugovečnost i pouzdanost u radu. Proizvode se u Nemačkoj i Švajcarskoj.

www.weishaupt.de
Dobijanje energije

BauGrund Süd jedno je od vodećih preduzeća na području plitke geotermije. S iskustvom od preko 20.500 postavljenih postrojenja i daleko preko 3 miliona metara bušotina, kao i s flotom od preko 40 uređaja za bušenje, u mogućnosti je ponuditi jedinstvene pakete proizvoda i usluga.

www.baugrundsued.de
Upravljanje energijom

Kompanija Neuberger čini zgrade efikasnim. Inteligentnim umrežavanjem i upravljanjem tehničkim sistemima u zgradama potrošnja energije u velikim objektima smanjuje se na minimum.

www.neuberger.net

Saradnja za Weishaupt znači: živeti pouzdanost.

Izuzetno motivisani i kreativni dobavljači, koji su usmereni na kvalitet i svesni troškova, od presudne su važnosti za kompaniju Weishaupt. Zajedno sa svojim dobavljačima kontinuirano radimo na poboljšanju svojih proizvoda i celog lanca isporuke. Dugogodišnja partnerstva dokaz su otvorene i poštene saradnje.

Weishaupt: priča o uspehu. Od 1952.

Weishaupt je tradicionalna kompanija. Ova kompanija u Schwendiju već gotovo 70 godina razvija i proizvodi tehniku grejanja. Kompanija je započela s uljnim gorionicima, a danas Weishaupt poseduje opsežna znanja i iskustvo na području energetske tehnike, dobijanja energije i upravljanja energijom.

Servisne firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Servisne firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up