Please select a page template in page properties.

Gasni kondenzacioni uređaj Thermo Condens WTC-GW 32-B

Sa novim uređajem Thermo Condens WTC-GW 32-B snage 32 kW Weishaupt proširuje.novu generaciju svojih gasnih kondenzacionih uređaja s 15, odnosno 25 kW

Novu generaciju svojih gasnih kondenzacionih uređaja s 15, odnosno 25 kW kompanija Weishaupt proširuje novim uređajem Thermo Condens WTC-GW 32-B snage 32 kW.

Novi uređaj snage 32 kW dosledno pojednostavljuje komunikaciju između čoveka i tehnike te istovremeno po pitanju tehnike priključenja ostaje 100 % kompatibilan s dosadašnjim gasnim kondenzacionim uređajima. Montaža i održavanje jednostavniji su nego ikada.

Levo hidraulika i mehanika, desno elektronika<br/>Zbog vertikalnog razdvajanja funkcionalnih jedinica pojedinačni sastavni delovi, kao što su gorionik, izmenjivač toplote, pumpa itd., pregledno su raspoređeni i lako su dostupni za radove održavanja. Dodatno su hidraulika i elektronika međusobno vodonepropusno izolovani.

Garantovano u ravni<br/>Novi gasni kondenzacioni uređaj moguće je bez problema montirati i pustiti u rad. Zaštitno podnožje od stiropora, integrisano u pakovanju, ima dva praktična otvora za prihvat, pomoću kojih je uređaj moguće jednostavno podići na montažnu šipku. Zahvaljujući praktičnoj šipki za montažu i dvostrukoj napravi za nivelisanje, uređaj je u najkraćem vremenu moguće ne samo postaviti u vertikalu, već takođe i pomerati do 10 mm horizontalno i vertikalno. To je u svakodnevnoj praksi posebno vredna pomoć pri montaži, budući da je provrte vrlo retko moguće izvesti tačno u milimetar.

Maksimalna efikasnost zahvaljujući visokoefikasnom izmenjivaču toplote<br/>Unapređeni visokoefikasni izmenjivač toplote izrađen je od aluminijsko-silicijumskog peščanog liva visokog kvaliteta. Odlikuju ga velika toplotna provodljivost (6-7 puta bolja nego kod plemenitog čelika), efikasnost, robusnost i dugovečnost. Površina izmenjivača toplote sa svojom promišljenom strukturom s izbočinama uzima maksimalnu energiju iz loživih gasova. Rezultat je godišnja energetska efikasnost 94 % i razred energetske efikasnosti A.

SCOT regulacija sagorevanja s proširenim područjem modulacije<br/>SCOT sistem kompanije Weishaupt s automatskom kalibracijom uvek osigurava optimalan kvalitet sagorevanja, takođe i kod različitog sastava gasa. Raspon modulacije kod novog uređaja snage 32 kW seže do 3,8 kW. To je velika prednost u radu s delimičnim opterećenjem, koji postaje sve važniji.

Brzo puštanje u rad zahvaljujući asistentu<br/>Nakon pozivanja nekih graničnih uslova, asistent puštanja u rad predlaže moguće varijante hidraulike. S odabirom varijante hidraulike unaprijed su postavljeni mnogi parametri regulacije. To olakšava puštanje u rad i štedi vreme.

Modularni sistem upravljanja energijom (WEM)<br/>Weishaupt modularni sistem upravljanja energijom može se univerzalno primenjivati i proširivati – čak i kod kompleksnih sistema postrojenja. Standardna regulacija u gasnom kondenzacionom uređaju obuhvata krug grejanja i krug potrošne tople vode. Osim toga, moguće je priključiti do 24 dodatna kruga grejanja. Svaki dodatni krug grejanja je preko modula za proširenje spojen s centralnom regulacionom jedinicom.

 

Praktično rukovanje putem aplikacije ili internet pregledača<br/>Zahvaljujući serijskom LAN priključku i Weishaupt portalu za upravljanje energijom, novi gasni kondenzacioni uređaj može preko interneta jednostavno i sigurno komunicirati s računarom, pametnim telefonom ili tabletnim računarom. Pri tome se poštuju trenutno najviši standardi sigurnosti. naravno, rukovanje je moguće i putem opcionalnog sobnog uređaja.

Up